Élethelyzetek Célok

Megtakarítás

Megtakarítás

Életünk meghatározó állomásai – legfontosabb céljaink megvalósulása, gyermekeink életkezdése, nyugdíjba vonulásunk – egyszer mindegyikünk életében bekövetkeznek. Azonban ahhoz, hogy ott és akkor örömteli pillanatokat élhessünk meg szeretteinkkel együtt, időben fel kell készülnünk.

Ebben nyújtanak segítséget rendszeres díjas megtakarítási programjaink, melyek szabadon választott mögöttes befektetési háttérrel, és további bónusz kifizetésekkel gyarapítják hosszú távon gyarapodó vagyonát.
Részletek
Élet-Egészség-Baleset

Élet-Egészség-Baleset

Életünk, munkaképességünk jelenti saját magunk, és családunk számára az anyagi biztonságot, terveink megvalósulását, a jövőt. Életünk elvesztése, egészségünk baleset vagy betegség miatti esetleges megromlása nemcsak jövedelem kieséshez vezethet, de számos többletkiadás is jelentkezhet, esetleg kettétörheti családunk jövőjét.

Kockázati biztosításaink, - önállóan, vagy kiegészítőként a megtakarítási programok mellett – széles körű és egyéni élethelyzetekhez szabadon alakítható szolgáltatásaikkal jelenthetnek védelmet az Ön és szerettei számára a legnehezebb helyzetekben.
Részletek
Befektetés

Befektetés

Megtakarított pénzünk befektetésekor jogosan merül fel az igény bennünk, hogy olyan lehetőséget keressünk tőkénk számára, ahol azt biztonságosan, tőkeerős pénzügyi háttérrel rendelkező pénzintézetnél, reálhozam elérésének lehetőségével, és likviden tudjuk elhelyezni.
Egyszeri díjas termékünkkel Forint alapú befektetései számára nyújtunk kedvező megoldásokat.
Részletek

RSS